Få din katalog gratis!

På Svenska Poolfabriken förverkligar vi drömmar. Med pooler gjorda för klimatet i midnattssolens land sprider vi badglädje över hela Sverige, från Ystad till Kiruna. Välkommen till oss för att förverkliga din dröm!

"

Vi är supernöjda med Svenska Poolfabriken. De har levererat pris-värda produkter med hög kvalitet. Mitt tips till dig som funderar på att bygga pool är att inte  snåla med måtten, varken för pool, altan eller teknikrum. Tänk på att två personer ska kunna simma tillsammans i poolen. Vi blev rekommenderade att bygga 
4 x 7 meter och det ångrar vi inte. 
Massoud 

Det är en lyxig känsla att vakna upp på morgonen och kunna slänga sig ut i vattnet. En extra bonus är att barnbarnen älskar att vara hos oss. 
Joakim

Det är kallt i vattnet här uppe i norr där vi bor och jag och min hustru gillar att bada. En pool kändes som det bästa sättet att förlänga badsäsongen. Nu får vi motion varje dag under den ljusa årstiden och det är trevligt att umgås med barn och vänner kring poolen. 
Mikael 


Beställ min katalog

"Vi är supernöjda med Svenska Poolfabriken. De har levererat prisvärda produkter med hög kvalitet." 
Massoud 

"Det är kallt i vattnet här uppe i norr där vi bor och jag och min hustru gillar att bada. En pool kändes som det bästa sättet att förlänga badsäsongen."
Mikael 

"Det är en lyxig känsla att vakna upp på morgonen och kunna slänga sig ut i vattnet. En extra bonus är att barnbarnen älskar att vara hos oss."
Joakim